+40735918007 info@excellentclean.ro or. Iași str.Bucium 34 et.1

Spalare Fațade

De la: $120

SPĂLAREA FAȚADELOR

Orice clădire se începe de la faţadă. Anume faţada este acea “îmbrăcăminte” după care se poate de judecat despre lumea interioară a clădirii. Diferite acţiuni ale mediului se reflectă întotdeauna asupra stării exterioare a clădirii, de aceea spălarea faţadelor este necesară pentru transformarea aspectului clădirii şi pentru integritatea acesteia.

Maşina noastră este autonomă şi este echipată cu o capacitate de 1000 de litri de apă, care are 4 trepte de purificare. Astfel, apa deionizată se furnizează prin intermediul furtunilor de 100 de metri şi a pompelor de 12V în tije ultra-uşoare (doar de 3 kg) din fibră de carbon la o înălţime de 22 de metri. Ferestrele, ramele şi faţada clădirilor se usucă fără urme de scurgeri şi sclipesc de curăţenie. Directorul unuia dintre centrele comerciale a fost de părere că „centrul lui comercial de parcă a ieşit dintr-o spălătorie auto”.

Această metodă are multe avantaje care o fac aproape indispensabilă pentru spălarea profesională la înălţime a geamurilor şi faţadelor.

1. Ergonomie şi siguranţă – nu trebuie să utilizaţi scări şi mecanisme de ridicare. Maşina de spălat stă pe sol „în 2 picioare”.

2. Rapiditate şi eficienţă – nu este nevoie să se elimine apa de pe geam, schimbând constant instrumentul. Apa se usucă fără a lăsa urme.

3. Calitate – murdăria se elimină şi de pe ramele ferestrelor, se spală din joante şi încheieturi. De aceea, geamurile nu se vor murdări nici pe ploaie.

Categories


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Elementor\Scheme_Typography' not found in /home/customer/www/excellentclean.ro/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Extensions/Table_of_Content.php:594 Stack trace: #0 /home/customer/www/excellentclean.ro/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(307): Essential_Addons_Elementor\Extensions\Table_of_Content->register_controls(Object(Elementor\Core\DocumentTypes\Post)) #1 /home/customer/www/excellentclean.ro/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/customer/www/excellentclean.ro/public_html/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/customer/www/excellentclean.ro/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/base/document.php(612): do_action('elementor/docum...', Object(Elementor\Core\DocumentTypes\Post)) #4 /home/customer/www/excellentclean.ro/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/document-types/page-base.php(61): Elementor\Core\Base\Document->register_controls() #5 /ho in /home/customer/www/excellentclean.ro/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Extensions/Table_of_Content.php on line 594